Home Life Coaching

Life Coaching

Life Coaching – Σεμινάρια

Ο στόχος της ομάδας που πλαισιώνει το HumanAdvanced είναι να προσφέρει στον κάθε αναγνώστη, άμμεση πρόσβαση σε γνώσεις διαφορετικού επιπέδου τεχνογνωσίας αλλά και εφαρμογής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των άρθρων του Portal αλλά και των πολύπλευρων Σεμιναρίων που πραγματοποιούνται.

 Το κάθε Σεμινάριο οργανώνεται με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου κοινού κάθε φορά, με στόχο την μέγιστη αξιοποίηση των ωρών που πρόκειται να αφιερωθούν στο κάθε Project.

Τα Σεμινάρια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

1. Life Coaching Series.

2. Σεμινάρια Θεωρητικού Υπόβαθρου.

Μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων, η ομάδα του HumanAdvanced αναλαμβάνει ατομικά ανθρώπους, προσφέροντας πλήρης καθοδήγηση και μεθόδους, με σκοπό να πραγματοποιηθούν οι επιθυμητές αλλαγές που ο καθένας θέλει να πραγματοποιήσει.

Τα προγράμματα διαρκούν από μία εβδομάδα έως δύο μήνες και στον πυρήνα τους διδάσκουν πως :

– Να δημιουργείς και να υιοθετείς με γρήγορο και εύκολο τρόπο, συνήθειες συνεχούς βελτίωσης.

– Να επεκτείνεις τις επιλογές σου όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα που χρειάζονται άμεση επίλυση.

– Να χρησιμοποιείς την δημιουργικότητα σου για την αυτόματη γέννηση ιδεών, ικανών να σε σπρώξουν προς την αποτελεσματικότερη επίτευξη στόχων.

– Μέσω εξελιγμένων συστημάτων εκμάθησης και μεθοδολογιών, να χρησιμοποιείς την Φυσική Ικανότητα του Μυαλού σου για να δημιουργήσεις ισορροπία μεταξύ Δουλειάς και Απόλαυσης.

– Να δημιουργείς ποιοτικούς στόχους βασισμένους στην ανάλυση Ψυχολογίας Κινήτρων.

– Να υιοθετήσεις εύκολα στην καθημερινότητα σου το Fact – Based Personal Management.

– Να εκφράζεις τα συναισθήματα σου με υγιή τρόπο ώστε να έλκεις τους κατάλληλους ανθρώπους στην ζωή σου.

– Να αποκτήσεις επικοινωνιακές δεξιότητες για την αντιμετώπιση διαφωνιών, μια εξαιρετικά σημαντική ικανότητα για επαγγελματική σταθερότητα.

– Μέσω συμβουλευτικής και καθοδήγησης να ξεπερνάς Φόβους που σε κρατούν κολλημένο σε κακές και βαλτώδης συνήθειες.

– Να μάθεις πως να χρησιμοποιείς το Self – Mapping Technology. Την διαδικασία χαρτογράφισης ρόλων, στόχων και διαδρομών για την εξέλιξη οποιασδήποτε προσωπικής δυναμικής.

Όλοι κάποια στιγμή κάναμε όνειρα…όμως ξεχάσαμε ότι τα όνειρα δεν τελειώνουν. Είναι η ένδειξη που συνεχώς θα μας θυμίζει το ποιοι πραγματικά είμαστε και που μας αξίζει να βρισκόμαστε. Είναι ο Φάρος που θα είναι πάντα εκεί να μας υπενθυμίζει ποιος προορισμός είναι σημαντικός και τι χρειάζεται να κάνουμε για να τον αγγίξουμε.

Το δικό μας Όνειρο είναι ο Φάρος αυτός να είναι για σένα το HumanAdvanced.com .

Απλά επέλεξε τι αλλαγή θέλεις να επιτύχεις ΤΩΡΑ στην ζωή σου και εμείς με την σειρά μας θα είμαστε συνεχώς δίπλα σου κάθε στιγμή, καθώς θα βλέπεις την ζωή σου ν’αλλάζει.

 

Το ταξίδι θα είναι μια περιπέτεια και προορισμός το Όραμα…!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ τη παρακάτω φόρμα ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σου!

Όνομα:*
Τηλέφωνο:*
E-mail:*